Západ slunce v Belo

Nocleh v Belo byl úžasný. Spali jsme asi v jediném hotýlku, který zde byl. Myslím, že jsme byli jediní běloši, kteří zde nejen spali, ale kteří se zde zdrželi více než na půlhodinový nákup vody nebo jiných zásob. Když jsme se zapsali na recepci… více

Nocleh v Belo byl úžasný. Spali jsme asi v jediném hotýlku, který zde byl. Myslím, že jsme byli jediní běloši, kteří zde nejen spali, ale kteří se zde zdrželi více než na půlhodinový nákup vody nebo jiných zásob. Když jsme se zapsali na recepci, pokojská nás obřadně zavedla do pokojíčku, jehož rozměry bych odhadoval na 3 x 3 m. Nejkouzelnější ale bylo, s jakou obřadností nám ukazovala: a takhle se rozsvěcuje světlo, takhle se pouští voda, takhle se pouští ventilátor a takhle se splachuje záchod. Poděkovali jsme za instruktáž a šli jsme dolů na večeři. Večeřelo se na dvoře a byli jsme zde sami dva. Na stole byly nachystány svíčky. Personál asi už věděl, kdy se vypíná elektřina. Jak jsme brzy zjistili, bylo to po polévce. Hlavní chod jsme už jedli při svíčkách. Když jsme došli na pokoj a chtěli si z cvičných důvodů zopakovat instrukce paní pokojské, samozřejmě nešlo ani světlo, ani ventilátor a netekla ani voda.

Tak jsme si nafotili tento západ slunce z okna pokojíku a zalehli upocení do postele. Asi od dvou hodin se začali ozývat místní kohouti a od čtyř začala jít elektřina. Osprchovali jsme se, ale už jsme neusnuli.

Počet zobrazení
1118